Prirodna zaštita grla. Za tegobe sa grlom i glasom tu je isla®

Prirodna zaštita grla.
Za tegobe sa grlom i glasom tu je isla®

isla® junior kod grebanja grla i tegoba u vezi sa grlom, za decu od 4 godine starosti

isla® junior pastile za grlo su razvijene za ciljano tretiranje tipičnih tegoba kod prehlade i tegoba grla, kao što su bol u grlu i kašalj, za decu od 4 godine starosti.

isla® junior pastile su specijalno dizajnirane sa posebnim ukusom za decu. Pastile ne sadrže veštačke arome i prijatnog su ukusa jagode.

Deca se obično razbole 10-12 puta godišnje, što je 5 puta više od odraslih.Tok bolesti je uglavnom isti: prehlada često počinje upravo sa tegobama u grlu. Tegobe u grlu se mogu javiti i kasnije, u toku prehlade, usled javljanja suvog kašlja.

Jedan od razloga za to može biti i imuni sistem, koji još uvek nije potpuno razvijen. Deca su takođe izložena velikom broju zaraznih bolesti:

  • U dnevnom boravku
  • U kontaktu sa braćom i sestrama
  • U školi
  • U vrtiću

Tegobe grla kod deteta ne mogu se uvek prepoznati, čak ni samo dete nije uvek u stanju da izdvoji problem sa grlom među brojnim simptomima koje navodi.

Ipak, postoje znaci, koji mogu da ukažu na tegobe grla kod dece:

isla® junior – Efikasno olakšanje tegoba i
regeneracija sluznice

isla junior® pastile sadrže biljni ekstrakt islandskog lišaja, koji se sastoji od 80% sluzi, koja deluje poput balzama na suvu, iritiranu sluznicu usta i ždrela. Taj zaštitni film vlaži suvu sluznicu i štiti je od daljih nadražaja. Na taj način se efikasno ublažavaju tegobe sa grlom i nadražaj na kašaj, a suva i nadražena sluznica se može regenerisati.

Osim toga, isla junior® sadrži cink, vitamin C i kalcijum pantotenat.

Prirodan ukus bez nepotrebnih aditiva:

Jagoda je ukus koji deca vole.


Bez veštačkih boja i konzervanasa.

Bez šećera, zaslađeno stevijom, pogodno za vegane.

Prijatelj zuba: siguran za zube – potvrđeno od strane Udruženja nezavisnih
stomatoloških stručnjaka (“Toothfriendly International”).

Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.